Yoga

 • Yoga

  Yoga is meer dan rekken en strekken in verschillende houdingen die je fysiek uitdagen. Het is het verbinden van lichaam en geest door middel van asana’s (yoga houdingen), pranayama (beheersing van de adem) en meditatie. Je wordt je meer bewust van je lichaam, hoe het werkt en je ingesleten fysieke gewoontes. Gewoontes die kunnen zorgen voor fysieke klachten en soms zelfs (terugkerende) blessures. Yoga leert je zulke gewoontes te herkennen, waar je grenzen liggen en hoe je hiermee omgaat. Yoga geeft balans, betere focus, meer rust, stimuleert de spijsvertering, verlaagt de bloeddruk, versterkt de spieren en botten en verbetert je kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en houding.

 • Je kunt kiezen voor een personal training sessie Yoga uit onderstaand menu of we gaan samen freestylen. In een voorgesprek van ongeveer een kwartiertje vragen we je naar je wensen, leefstijl, gezondheid, eventuele blessures en/of lichamelijke klachten. In de trainingen besteden we veel aandacht aan bewust ademen, je lichaam op een gezonde manier (leren) bewegen en ontspanning. Matjes, stoelen, bolsters, blokken, riemen, kussens en dekens zijn aanwezig in de praktijk en hoef je dus niet zelf mee te nemen als je bij ons komt trainen. Train je liever thuis, eventueel met je partner? Ook dat kan! Stuur ons dan een berichtje voor de mogelijkheden.

 • Lifestyle Praktijk Beekdaelen - Deweverstraat 19, Nuth

  Afspraken op onderstaande tijdstippen kunnen gemaakt via de online agenda behorende bij de behandeling van je keuze. Wil je graag op donderdag langs komen? Stuur ons dan een berichtje.

  .

  Di: 10:00 - 20:00

  Wo: 10:00 - 18:00

  Do: op aanvraag

  Vr: 10:00 - 20:00

  Za: 10:00 - 18:00

 • Fysiotherapie Sijben - Einderstraat 1, Heerlen

  Afspraken op onderstaande tijdstippen zijn op aanvraag.

  Stuur ons een berichtje bij interesse.

  .

  Di: 10:00-12:00

  Vr: 14:00-18:00

  .

  Naar de website van Fysiotherapie Sijben 

Yoga Menu

Yoga kan helpen bij burn-out, stress, depressie, teveel ‘in je hoofd’, concentratieproblemen, vermoeidheidsklachten, slaapproblemen, chronische pijn, stofwisselingsklachten, rug,- nek,- of schouderklachten en doorbloedingsproblemen

Need we say more?

 • LIFESTYLE PRAKTIJK BEEKDAELEN

  Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten massages, yogalessen, mind-walk cursussenen het gelukskastje. Het doel van het aanbod is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het stimuleren van een happy, healthy lifestyle. 

  -

  Wij werken vanuit onze eigen praktijk in het centrum van Nuth (Beekdaelen) en op aanvraag ook op locatie.

  -

  Wij vinden het inspirerend om samen te werken. Interesse? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • HART VOOR JEZELF

  Mensen gaan er vaak vanuit dat yogadocenten bedreven zijn in alle aspecten van yoga en dat wij alle asana’s en stappen op het achtvoudige pad met het grootste gemak volgen. Niets is minder waar. Er zijn dagen dat het allemaal ‘vanzelf’ gaat en er zijn dagen dat ik worstel. Met de beperkingen van mijn lijf, met onrust in mijn gedachten. Niets menselijks is me vreemd….

  -

  Juist die imperfecties zijn heel erg nuttig. Observeren, leren, blijven proberen, accepteren en relativeren. Morgen weer een dag. Voor mij, maar ook voor jou. Wees dus niet te hard voor jezelf, maar heb wat meer hart voor jezelf. 

 • EERLIJK & VERANTWOORD

  Wij geloven dat je pas écht kunt ontspannen als je dat eerlijk en verantwoord doet. Wij werken daarom in onze praktijk met natuurlijke producten die op duurzame wijze zijn geproduceerd. Dat is goed voor jou én voor de wereld.

  -

  Zo zijn onze yogamatten een combinatie van kurk en natuurrubber. De yogabolsters en meditatiekussens zijn van biologisch katoen met een vulling van boekweit en de yogablokken wederom van kurk. 

  -

  Wil je graag meer weten over de producten waar wij mee werken of de herkomst ervan? Vraag ernaar in de praktijk; we vertellen er graag over!